Post by provfidethobon on Mar 5, 2022 21:57:09 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Winner Soccer Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Winner Soccer Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatu vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Winner Soccer Evolution 2022 version ▞▞▞
Ma ei uskunud, et väga väheste MB-dega mäng oleks väga tore, aga kaamera kaugust tuleb parandada
Te ei andnud kõiki klubisid ,,, palun avage kõik klubid. See mäng on hea, kuid sa ei andnud kogu meeskonda
Kogu meeskond on lukus, kuid see on hea
Mulle meeldib see mäng, see on hästi tehtud, isegi nägemus on lihtsalt fantastiline, jätkake seda head tööd.
Kuidas ma saan klubisid lahti lukustada?
See mäng on hämmastav, sest mängija on nii hea, kuid need mängud on nii lihtsad, et seda veelgi raskem parandada, pls igatahes hea värskendus hea
Winner Soccer Evolution Sport sof
See on tõesti hea
Good.bettee kui pettumust valmistav unistuste liiga, välja arvatud nendel mängijatel on pööramise osas aeglased refleksid. Palun vabastage uus värskendus, et nad saaksid kiiremini pöörata.
See on hea mäng, kuid graafika on liiga ebareaalne
See on kõige rumalam jalgpallimäng, mida ma kunagi mänginud olen
Hei, ma annan sellele rakendusele 4 tärni, kuna teised liigarežiimid on suletud ja ka teised meeskonnad, palun parandage see muul viisil kui see, et teie rakendus on suurepärane
Väga huvitav ja lihtne mängida, ka visuaal on selge.
see on lõbus ja lihtne mängida, kuid vajab täiustamist
Ma armastan seda mängu nii väga, kuid seal on üks probleem, et mõned liikmed ja meeskonnad on lukus, kuid igatahes mulle meeldib teie mäng
See mäng on hea, kuid sellel on mõningane rusikas, sellel pole kommenteerijat, teist pole vaba kolmandat, lollid reeglid selles mängus on sellised, kui kukud vastase maha ilma kaardita, aga kui kukud, siis kukub vastane täpselt nii nagu see on punane kaart või kollane kaart ja mängijad on vanad jalgpallurid, palun jagage oma mäng praegusele jalgpallurile, pls
Mäng on hea, ma armastan, kuid ma mõtlen, miks laliga Hispaania Prantsusmaa Belgia pole vaba
Suurepärane graafika, lahedad juhtnupud ja kenad kordused. Lihtsalt lisage rohkem mängijaid, see on kõik. Pöidlad üles
Mäng on teiste mängudega võrreldes päris vinge ja mulle meeldib 👏👏see on lahe Seetõttu olen andnud 4 tärni, kuid seda tuleks uuendada, sest pole teisi klubisid ja liigasid mängida, need on lukus
Fast like a Fox Περιπέτεια darp
Miks võtab allalaadimine kaua aega, kuna see kulutab andmeid?
See mäng on suurepärane, ma armastan seda, kuid ma ei saa aru, kuidas teisi meeskondi avada. Kõik meeskonnad peaksid olema avatud, kui keegi ei tea, kuidas neid avada, eks.
Ma ei tahaks staari saada, sest mäng on väga rumal
Mulle meeldis mäng, kuid soovitan lisada võrgurežiimi
Mäng on ok, kuid mäng on halb koos graafikaga ja oleks lahe, kui lisaksite mõned kommentaarid.
Ma armastan seda mängu, kuid minu probleem on see, et teine meeskond on lukus, hind on kaks tärni
Mulle meeldib see, kuid ma ei saa mõnda riiki ja liigat avada
See mäng on tore inimestele, kes ei mõista tõelist jalgpallisüsteemi. Soovin tõesti, et suurendaksite liigade ja riikide meeskonda, kuhu peaksite panema ka kommentaatorid ja inimesele, kes ütles, et see on tore, see on suur vapustav vale
Winner Soccer Evolution Sport fps
Winner Soccer Evolution Sportspiele otls
Mängu on hea mängida, kuid mängijad on liiga väikesed, nad peaksid sätteid värskendama, et seda saaks suumida ja teine asi on jällegi lisada kommentaaridesse surfamine ja palju muid asju, mis võimaldavad sellel olla nagu unistuste liiga mängud, pls proovige seda võimalikult kiiresti värskendada, aitäh
Mäng on kena, kuid vajab mängijate ja liigade logode värskendamist
See oli tõesti väga hea mäng. see on tolmukavõitja skoorimängust rohkem arenenud, lam on selle mängu üle uhke. aga see mäng on halb. tolmuka lapse jaoks. aga see mäng meeldib mulle
Kena mäng, kuid graafika on väga halb, mängijate näod pole selgelt nähtavad nagu unistuste jalgpallis, nii et palun parandage see oma uues värskenduses
Mäng on lahe, kuid sisaldab nii palju asju, mis mulle ei meeldi, näiteks ma ei saa mängijaid osta ja ma ei saa mängida kõigi meeskondadega
Selle kena bt vajab palju värskendamist ja liigade avamist