Post by provfidethobon on Mar 5, 2022 22:06:19 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thimbleweed Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thimbleweed Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Thimbleweed Park 2022 version ▞▞▞
Vyplatí se to koupit po získání Play Pass? Mmmmm, to záleží, protože ta atmosféra vás může deprimovat.
Navzdory 80. letům a podivínskému tématu nemohu dát 5 hvězdiček, příliš mnoho otravných věcí. Příliš mnoho procházek (i když získáte mapu), plýtvání časem výtahem a spletité okolnostní hádanky
Thimbleweed Park Приключенски lpsu
úžasná hra. vysoký vývoj, spousta laciného smíchu, obtížnost přizpůsobená vašim vlastním zkušenostem (hintron,), tolik záhad a ÚŽASNÝ soundtrack
Neuvěřitelná produkce. Tato hra stojí asi 20 dolarů ve srovnání s jinými vysoce kvalitními adventurami. Úžasná pozornost k detailu. Skvělý příběh. Skvělý pixel art. Milujte klauna.Smál jsem se, až mě z jeho drsného jazyka bolelo břicho. Velmi pěkně navržená pomocná linka. Hádanky jsou logické a nevyžadují hledání pixelů. Nejbližší hrou, se kterou to mohu srovnat, je Full throtle od LucasArts
tato hra byla rly cool. jako někdo, kdo MILUJE únikové hry, tato hra svědila na podobném místě. dokončení mi trvalo asi týden a musel jsem použít funkci nápovědy několikrát, ale to znamená, že musíte KAŽDOU prozkoumatelnou oblast využít několikrát v průběhu hry, což je super cool, jen ne něco, byl dobrý v mém nepozorném adhd. cestou jsem se ještě bavil. ten konec nebyl můj oblíbený, musím říct, že mi připadal nenaplněný. ta cesta stála za to
Hra se mi líbí, no co bych na ní mohl hrát. Najednou se hra vypnula. Jdu hrát svou uloženou hru a ta věc se prostě vypne. Nelíbí se mi, že jsem vlastně zaplatil za hru, která mi nedovolí hrát
Velice zklamán. Moc jsem se na to těšil, ale ta hra je opakující se a nezáživná :-(
Miloval jsem to. Bylo to náročné, ale kdybych se příliš zaseknul, mohl jsem ve hře získat rady. Rozhodně na chvíli pohltil mou pozornost. Zabralo mi necelých 24 hodin hraní. Kdybych rad používal méně, bylo by to delší.
Špatný humor, špatné postavy, špatný příběh.
Zasekl jsem se, tak jsem to vzdal a podíval se na procházku. Zjistil jsem, že existují věci, které musím udělat v určitých rozkazech, o většině z nich jsem neměl ponětí ze hry. Nemohl jsem se vrátit a udělat je poté, abych pokračoval, takže jsem se zasekl. Nechtěl jsem začínat od začátku a abych se někam dostal, musel jsem postupovat krok za krokem. Grafika a příběh jsou skvělé, ale zklamala mě hratelnost.
Coin Boom: build your island & become coin master! Приключенски llu
To mě přivedlo zpět do zlatého věku bodu a kliknutí. Nečekal jsem, že to bude tak dobré. Tolik pozornosti k detailu, náročným hádankám a inovacím. Rozhodně stojí za vaše peníze. Trvalo mi 15 hodin, než jsem dokončil několik dobře umístěných rad, když jsem se zasekl.Děkuji všem, kteří to umožnili, vývojovému týmu a podporovatelům.
Thimbleweed Park 冒險 bew
Hrál jsem to na 100% na xboxu a miloval jsem každou sekundu této nepředvídatelné záhady point and click. Konec je velmi překvapivý. To se velmi vyplatí vyzkoušet.
Zpočátku vaše jako, fuj, pixelová grafika, ale pak vás příběh vtáhne a vezme vás na dobrodružství při hledání pravdy a toho, jak se každá z postav spojuje, aby odhalila temná tajemství Thimbleweed Parku. Ovládání bylo snadné a navigace byla hračka. Opravdu jsem si tuto hru užil. Palec nahoru vývojářům.
Milujte hru. Škoda, že nesynchronizuje uložené hry mezi zařízeními.
Thimbleweed Park 冒險 bew
Možná jsem jen blázen, ale nikdy nemůžu přijít na to, co dělat dál.
Velmi působivé. 8bitový vzhled ze staré školy je červený sleď, hra má opravdu rafinovaný vizuální styl. Hádanky jsou logické a řešitelné a jejich řešení je zábavné. Postavy jsou zapamatovatelné a dvourozměrné a příběh je dobře promyšlený, ale zásadně vždy funguje ve službách hry.
1000x ano. Už jsou to roky, co jsem hrál point and click adventuru, takže když jsem to viděl na play passu, zaujalo mě to. Naprosto vyhozené. Fantastický hlasový projev, hratelnost a dialogy. Právě jsem dokončil hru a teď chci víc!
Stojí to za ty peníze. Toto je adventura ve stylu staré školy, která je plná nostalgie. Hratelnost je skvělá. Nápověda je skvěle navržena tak, aby vás nasměrovala správným směrem, aniž by toho hodně prozradila. Nejsem si ale jistý tím psaním. Je trochu těžké prolomit čtvrtou zeď, že je toho příliš mnoho.
Dobrá a zábavná hra, dobré ovládání. Vážně potřebuje ukládání do cloudu prostřednictvím her
Hra je rozbitá. Všechno se zastaví v hotelu a je nemožné postoupit. Každý „návod“ je k ničemu.
Jsem si jistý, že pokud je to vaše věc, bude se vám tato hra líbit. Všechny vtipy jsou stonající. A rozjíždí se mi moc pomalu. Konec kazí hru. Takový nepříběh. Hrál to zdarma. Neutrácejte peníze.
Nenávistné pixely.
Naprosto úžasná hra! Skvělá retro atmosféra a úžasně bizarní příběh. Některé docela těžké hádanky. Ale nebojte se, horká linka s radami vám vždy pomůže. 10 z 10
Absolutní pecka! Tuto hru musí vyzkoušet každý, komu chybí staré hry LucasArts Adventure. Příběh plný vtipů a běžících gagů, je poutavý a zábavný.Hra využívá zajímavou mechaniku přepínání mezi POV postavami. Přál bych si, aby tato hra šla navždy, nechtěl jsem opustit toto prostředí ani jeho postavy! Musíš zkusit!
Neuvěřitelně dobré, očividně spousta odkazů na opičí ostrov a obecně na Lucas Arts. Je skvělé vidět, že tak dobře vyrobená hra přichází na Android.
Zpátky do slavných časů point and click adventur. Ano, toto je skvělá návyková hra, která vypadá a působí jako klasika od Sierry a LucasArts.
Naprosto úžasná hra! Líbily se mi hádanky a děj. Některá dotyková místa jsou otravná, protože jsou mobilní (do jednoho se dokonce těžko dostanete na začátku továrny na polštáře kvůli inventáři pokrývajícímu dotykové místo), ale naprosto fantastické! Nyní hraji podruhé na těžší obtížnost!
Thimbleweed Park ผจญภัย acx
Toto je skvělý doplněk k žánru adventur. Děj je zábavný. Postavy jsou dobře propracované. Hra je náročná v tvrdém režimu, ale použití tipové linie je skvělé řešení, které umožňuje hráči více či méně překonat obtížné problémy. Za více než 15 hodin hraní žádná chyba. Děkuji celému týmu, který dal tento skvost dohromady.
Moje první dobrodružná/detektivní hra. Hratelnost je dobrá, postavy úžasné, děj by mohl být lepší. Milujte hlas agenta Raye.
Má nějaké problémy s použitím ovladače, které pravděpodobně nikdy nebudou opraveny. Kurzor se pohybuje bez ohledu na ovladač. Zklamání. Použití dotykové obrazovky je však stále snadné a jednoduché. Jinak super hra.
To je opravdu těžko pro mě psát. Čekal jsem na to na to dlouho, a nemohl jsem se dočkat, až to hraju. A tak když jsem konečně udělal, začal silný - skvělá retro grafika, dobrý zvuk, čisté ovládání, tajemné nastavení příběhu. Čím více budete postupovat, tím více je hádanky vyžadují několik skoků logiky (hrál v pevném režimu), a příběh ztrácí do bodu, kde jsem zpochybnil motivaci postav. Opravdu miluji hru a jsem ohromen tím, co je konečný produkt. Bohužel, pro mě to spadá ke konci, a nebudu jít do detailů, abych se vyhnul spoilerům. Doporučuji hru? Druh. Je to zkušenost, která stojí za cenu? Rozhodně. I když nejsem s poslední třetinou hry spokojený, všechno až do té doby je vše, co můžete požádat o nostalgii-indukující čerstvý bod a kliknutí dobrodružství.Byly věci, které jsem na této hře miloval a některé nenáviděl. Nejprve vám řeknu, že je to skvělý příběh, geniální koncept a plný úžasných hlavolamů. Cena je spravedlivá pro dlouhé hraní. Klaun dělá hru. A teď k věcem, které jsem nenáviděl. Některé hádanky byly tak směšně nesmyslné, že to pro mě bylo skoro až zabíjení hry. V oblasti nabídky byl prach. Mapy byly užitečné, ale množství cestování a přepínání bylo příliš otravné. Přál bych si, aby to bylo více lineární. Hra se mi moc líbila. nemiloval jsem to. Nakonec jsem ale rád, že jsem to hrál a budu hrát víc od tohoto DEV.
Úžasná hra! Naprosto návykové! Pokud hledáte záhadnou únikovou hru typu quest, která vyžaduje vtip a dává rozumné vodítka, tato hra je absolutně 💯 nejlepší! Nedokážu si představit, kolik práce a úsilí bylo vynaloženo na vytvoření této báječné malé hry! Nešlo to položit! Stojí za to hrát! Nezapomeňte uložit!
Skvělá hra se skvělým příběhem a krásnou grafikou, ale má dvě nevýhody. Za prvé, uložený průběh hry se nesynchronizuje mezi různými zařízeními. Za druhé, je obtížné ovládat na mé Android TV.
Nesmírně příjemné a potěšující dobrodružství, rozhodně vřele doporučuji každému, kdo miloval a těžce postrádal četné klasiky LucasArts point & click (Secret Of Monkey Island, Day of The Tentacle, Indianna Jones, Zak McCraken atd.) Upřímně doufám, že uvidím více tyto tituly v budoucnu. Skvělá práce od lidí z Terrible Toybox!
Tohle bylo úžasné hrát! Nikdy jsem nehrál žádnou starou pointu a kliky, ale tohle bylo samo o sobě okouzlující a zábavné. Nejprve jsem to hrál na příležitostné, což způsobilo, že některá řešení byla velmi... zvláštní. Ale plánuji to znovu navštívit a použít předměty, které se mi v té době zdály nadbytečné a nemístné v příležitostné obtížnosti. Rozhodně má hodnotu pro opakování!
Velmi pěkné, ale měli bychom být schopni uložit do cloudu. No tak lidi, mělo to být na vašem radaru. Hra samotná je nádherná. Vysoce kvalitní point and click adventura. Špičkový hlasový projev a ovládání je lepší než na konzoli. Skvělá hra, kupte si ji hned teď! (A pak je bugovat ohledně ukládání do cloudu)