Post by provfidethobon on Mar 5, 2022 22:12:26 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
Táto hra je pekná, ale je to ako glichy, ale neviem, či je to môj telefón alebo hra.
Bolo to dobré, len to po chvíli začalo byť nudné. Robíte to znova a znova. Preto som dal dve hviezdičky.
Táto hra má toľko reklám, takže ju neinštalujte
Milujem túto hru, ale prečo dávam tri hviezdičky, je, že táto hra má veľa reklám a objednávky sú rovnaké a rovnaké. Plz pracovať na týchto veciach.
Dream Farm : Harvest Moon Gündelik fuko
Táto hra sa mi páči, ale NIE JE moja obľúbená. Ale aj rýchlosť je smiešna!!!!!!!!!!!!!!😡Taktiež je to niekedy naozaj otravné, pretože sa môže náhle pozastaviť alebo prejsť na reklamu. Ale to je môj jediný problém, mám toho oveľa viac, čo by som mohol zmeniť, veľmi neodporúčam túto hru nikomu, kto je netrpezlivý.
Zlé a nudné
Je to dobrá hra, ale dáva náhodné reklamy a niekedy sa ich nemôžete zbaviť
Táto hra je pekná, ale je v nej veľa reklám. Opravte tento problém 7/10
Icing On The Dress Lomu spēles jkoa
Yato hra je najlepšia hra podľa mňa určite si ju stiahnuť.
Naozaj nudné! Príliš veľa reklám 😞
Zábavné a zábavné hrať lepšie ako nič, čo sme vytvorili, bolo úžasné 👏 Milujem to 5 hviezdičiek a 9 z 10. Nikdy neprestanem hrať
Túto aplikáciu hodnotím tromi hviezdičkami, pretože je veľmi oneskorená.Robí to gob tho, umožňuje vám to dať čerešničku na torte, čo je jediný dôvod, prečo si to ľudia sťahujú. Mojím ďalším problémom je, že táto aplikácia propaguje iné aplikácie viac ako svoju vlastnú aplikáciu, pretože viac pozeráte, ako hráte hru.
Po prvé, táto hra bola skopírovaná z hry čerešnička na torte. Po druhé, príliš veľa reklám a po tretie, nemalo by to byť hodnotené ako dospievajúci, pretože mám 10 rokov a moji rodičia ma nechali hrať. Opravte hru.
Táto aplikácia je taká... zlá, pretože možnosť tu nie je veľa reklám
Dal by som tomu 0 hviezdičiek, ak by to bola voľba.... Nefunguje to, nemôžem nič načítať ahoj, pri odinštalovaní sa to nenačíta!
Táto hra je taká dobrá ako omg oh a pre ľudí, ktorí hovoria, že päťhviezdičkoví ľudia sú roboti hm, zlatko, nie som robot, takže myob: nezabúdaj na svoj vlastný biznis
Nemyslím si, že by hra vôbec mala existovať, radšej ju opravia, aby ju ľudia mohli skutočne hrať, čo si myslíte, že by to bol dobrý začiatok? Je mi jedno, čo poviete a to je všetko, čo tomu dávam, ani si to nezaslúži, len tak by som mohol povedať, aké je to zlé, aby to každý videl. teraz to prosím opravte, aby som mohol skutočne hrať, uistite sa, že je jedna táto, že existuje jedna viac ako dve farby zmrzliny, ktoré môžete skutočne
Bola to dobrá hra, len ste museli pozerať reklamu na jednu vec. Po 15 minútach hrania hry s tým, že 3/4 toho času bolo pozeranie, to nebol najlepší zážitok
Je to naozaj úžasné, ani ma nezaujíma, koľko reklám má, odporúčam každému, aby si stiahol túto aplikáciu
V prvom rade je to totálny podvod, doplnok nie je ani pre hru a viem, že pridáva, ale toto je ešte horšie, nesťahujte to
JE TO DOBRA HRY♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Bolo to skvelé, ale jediná vec bola, že som bol zmätený, čo mám robiť, pretože mi to nehovorilo iné, než že je to úžasné!
Veľmi pekné hry
❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️
Neexistujú žiadne reklamy na nákup nového ľadu
Icing On The Dress ভূমিকা নিয়ে খেলা epjs
Jdnfv pekna dobra praca mozes dostat vela a velmi pekna dobra vsetko naj k narodeninam 🎂🎉 musis mozes dostanem 😍🤑😇😷😿😻(^^):-|(TT)=_= :-!(TT)O:-)O:-)
Táto hra je mega hlúpa 😒 prečo je online plytvá dátami, ak si zákazník niečo kúpi alebo o to požiada. pýta si údaje a keď to prijmete, povie, že reklamy nie sú pripravené, čo rozhnevá zákazníkov a ľutujem, že som si to nainštaloval, žiadne telo by to nemalo hrať a mňa a moje sestry to nahnevalo, takže hru stiahnite z dohľadu 😒 je mi z toho zle To som povedal, že to, takže pls odstrániť ho z pozície
Táto hra je hrozná a zlá. Radím vám, aby ste si ju nestiahli, verte mi, že sa vám nebude páčiť.
Dobre. Takže takmer 90 percent času nemôžem ani hrať hru. Trvá to asi 20 minút, kým sa čo i len trochu dostanete do nakladacej časti. Mal som to skoro tak dlho, ako to bolo vonku, a podarilo sa mi dosiahnuť iba 3 úrovne! Som tak sklamaný 😞 z tejto hry. Prial by som si, aby to netrvalo večnosť len hrať
Skvelá zábava. Len k mnohým reklamám. Vymazané už po 10 minútach.
Icing On The Dress ভূমিকা নিয়ে খেলা epjs
Milujem túto hru, ale je pravda, že je tam veľa reklám
Milujem hru, ktorá pomáha ľuďom byť dobrí vo varení a pečení
Táto hra nie je zlá. Ale zostane to na mojom telefóne dlhšie ako 20 minút? Rozhodne nie. Je to zábava až na to, že takmer ku KAŽDÉMU koláču, ktorý zjete, zjete, aby ste dostali to, čo chcú. Takže v podstate len sledujete pridáva apon pridáva. Zábava, keď vo vašej tvári nie je všetko
Reklamy medzi každou úrovňou. Reklamy na získanie farieb a dekorácií potrebných na dokončenie úrovne. Reklamy pri resetovaní kvôli zlým ovládacím prvkom, ktoré pokazia koláč. Reklamy na bezcennú výzdobu, ktorá nepridáva nič k skóre ani zárobkom. Ďalšia minimálna mobilná „hra“ vytvorená len preto, aby nám strkala reklamy do krku.
Toto je skvelá hra pre vaše dieťa a budete môcť pomôcť svojim deťom v ich hre, ktorú potrebujú viac času na učenie, kým sa dostanú k svojmu iPadu.
Presne povedané, veľa reklám každých pár sekúnd.
Dúfam, že si dokážeš vytvoriť svoj vlastný dizajn, pretože som si ho nenechal pre mamu a bol som ako ja, pretože niekedy dúfam, že zmenili ľudí, pretože mi vždy dajú správnu vec, zlé veci a iné Dôvod, prečo sa mi to v skutočnosti nepáči, je ten, že je to zábavné, ale musíte si vybrať tvar s vyrazeným tvarom, ak budú chcieť, aby sme uzákonili hru T, a potom to musím trochu opraviť a pracovať tvrdšie ako oni, pretože nepoznám⭐⭐⭐⭐⭐💖 jej vnučku
Toto je tak relaxačné, je to veľmi zábavné, vyčaruje široký úsmev, milujem to ❤ stiahnite si to teraz
Najhoršia hra, ktorá sa kedy hrala. Keď som videl reklamu, pomyslel som si, že bude pekné hrať. Ale keď som si nainštaloval túto hru, cítim sa tak nudne. Len my na to musíme dať krém a nič iné. 😵😡😤
Príliš veľa reklám
Toto je zlá hra, pretože som si ju stiahol a potom sa zasekla a stmavla
Icing On The Dress Igranje vlog kts
Gud a pekné, ale to mi neumožňuje piecť pre seba
Toto je zlá hra. Je to trochu gýčové a vždy, keď sa pokúšam tortu poliať ľadom, musím sledovať pridanie, aby bola poleva správna. Potom, keď naň klepnem a pozriem si inzerát, zobrazí sa správa, že nie je dostupný žiadny inzerát! Potom nedostávam toľko peňazí. Jediná dobrá časť je, že je to trochu uspokojivá poleva na torte.
wow wow wow my pre deti nie pre starých
Hra je dobrá, ale je tam veľa reklám a môj telefón je vyhrievaný, veľmi najhoršia hra, akú som nikdy nevidel 😡😡😡😡😡 pls chlapci nestrácajte čas