Post by provfidethobon on Mar 5, 2022 22:15:37 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking: My Story - aşçı oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking: My Story - aşçı oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok jeton hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking: My Story - aşçı oyunu 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu daha önce seviyorum ama şimdi ikinci dünyada oyun donuyor ve bu konuda güncelleme yok. Şimdi kaldırıyorum.
Yeni restoranı oynayamıyorum sorunu çöz
Oyuna bayıldım herkese tavsiye ediyorum
Bu oyun benim çok lütfen gitti 5 yıldızdan hak ediyor,Bence bu oyunu başka oyunlarda yapsin tavsiye etmek için kadar.
oyun çok güzel ama Türkçe dil seçeneği olsa çok sevinirim bu yabancı dilden hiç bir şeyden dolayı
Flying Wild Tiger Robot Game アドベンチャー tsz
İlk başta eğlenceliydi, ancak üçüncü binayı tamamen yükselttiğinizde, daha fazla yıldız alabilmeniz için daha fazla ilerlemenize izin vermeyecek. Güle güle
bokkkkkkkkkkk
Hiç oynayamadım. Oyun yüklenirken takıldı......
sürekli donuyor. Tıklandığında ön kayıt bonusumu almadım. Sürekli arıza ve donma nedeniyle kaldırma. Uygulama üreticilerinin bu oyunu geliştirmesi gerekiyor. Düzeltilmesi gereken birçok hata için sevimli bir oyun.
::Oyunum son güncellemeden sonra açılmıyor.Son zamanlarda ekmek kutusu restoranında oynuyorum ve oyun güncellemeden sonra çöktü. Her gün açmaya çalıştım ama başlayamadım. Bu yüzden lütfen sorunumu en kısa sürede düzeltin.
Oyun açılmıyor bile😒
Maalesef bu oyunun yüklenmesi uzun sürüyor. Ve Şefin adını giremiyorum. Lütfen düzelt.
Oyunu seviyorum ama biraz kolay zorlaştır
Çok güzel oyun için yüzlerde bayıldım bir doya doya oynaya oynamaya tavsiye ederim
Çok güzel teşekkür ederim😉🥰
Çok fazla hata düzeltebilir misiniz lütfen
Cooking My Story: jeux cuisine Arcade wyz
güzel uygulama
güzelmissssss
Hala bu oyunla ilgili sorunlar yaşıyorum oyunu oynayamıyorum çünkü bazı insanlar oyunu oynayabilir, oyunun hatasız olduğu anlamına gelmez, hepiniz sorunu çözene kadar bu oyunu sileceğim umarım y 'hepsi sorunumun çözülüp çözülemeyeceğini bana bildiren gönderime yanıt verecek ve ben de oyuna bir puan veriyorum😐
Son güncellemeden sonra oyunum açılmıyor. Son zamanlarda Bread Box restoranında oynuyorum ve oyun güncellendikten sonra çöktü. Açmaya çalıştığımda bir sorunla karşılaştığını gösteriyor. Lütfen sorunumu en kısa sürede düzeltin.
oyunu oynadıkça güzel cildim ben ama çok harika ellerine emeğine sağlık olsun devam eden çalışmalarda devam eden çalışmaları devam etmesi isteniyor
sorun değil
Çok warest bir oyun bu oyunu sevmiyorum çünkü yeni görevler açılmıyor.dairmula sirk bir sonraki görev yakında gelmiyor neden
Sadece yükleniyor.. 20 dakika bekleyin ve neredeyse 5 kez deneyin 😧😤
İkinci restoranı neredeyse tamamlamak üzereyim lonca seçeneği nerede 😡?
Elimde olsa altından yıldız verirdim ⭐⭐⭐⭐😻😻😏😍♥️♥️♥️♥️
Waffle restoranında her şeyi güncelledim ve bitirdim ama yine de şöhret seviyesi 5'e çıkmıyor. 492/500 gösteriyor. Lütfen çözümü önerin! Oyun yardımı ile iletişime geçtim ancak çözüm alamadım. Oyunu kaldıracağım ve kimseye başvurmayacağım.
Çok iyi çok vor
Ne zaman ödül kazansam, bölüm geçsem ödül kutum boş, oyunda ilerleyemiyorum, ekipman güncelleyemiyorum. Sadece boş hediyeler alıyorum. Oyunu kaldırıyorum, oyundan zevk alıyor olmam çok yazık
31 birinci bölüm nasıl oynanıyo mğşteriler ama servis yapamıyoruz içğnde olduğundan ne istediğitürk 5yıldız alıcaktı
süperrrrrrr
Biraz yapışkan ama şu ana kadar tamam biraz çalışmaya ihtiyacı var
Yemek Günlüğü'nün nakavt versiyonu! Bu oyun Yemek Günlüğü ile aynı. Yemek Günlüğü daha iyi ve orijinal. Her şeyi günlüğe/günlüğe kopyaladıkları için bir yıldız veriyorum. Düzen aynı, tekerlek, güçlendiriciler, mağaza ve ana fikir. Grafikler düşük kaliteli ve öğeleri toplamak ilk başta kolay değil. Öğeyi almak için doğru yere dokunmanız gerekir. Şu ana kadar kombo yok ve oyunu tavsiye etmiyorum. İndir: Yemek Günlüğü
Oyunu indirdim ama boş ekran, defalarca denedim, hala boş ekran, dizüstü bilgisayarımda oynuyorum
Mürişşşşşşşş
Bu, başka bir para toplama oyunu olmanın tüm özelliklerine sahip! Yeni başladım, bu yüzden yeterince eğlenceli. Geliştiriciler bizim çok aptal olduğumuzu düşünüyor. Aptalca oyunlarını oynamak için içine çekilip sonsuz meblağlar ödeyeceğiz!!! Bu geliştiriciler çevrimiçi gözlük oyunlarını mahvetti!!! Zorlaştığında, kaldıracağım ve devam edeceğim. Umarım siz insanlar kendinizle gurur duyuyorsunuzdur.
Oynamak ve oyun donmaya devam etmek için kredimi alamıyorum .... lütfen yardım edin Bu oyunu seviyorum
çok güzel
İyi bir oyun olabilir..ama yemek pişirme günlüklerinden bir alıntı..Hepsinin dolu olduğu bir loncaya katılmam söylendi, ben de 2 hafta sonra bir tane yaptım hala üye yok
Telefonumu mahvetti!#
yüklenmiyor 3 dakika bekledi
Çok güzel diyjegim bukadar
Bu, oynadığım en kötü Uygulama, ekranımı karartmaya devam etti. Düzeltmen gerekecek. Ya da aşağı indir.
Çok güzel bir oyun
Üzerime rastgele çarptı ve ekmek kutusu restoranını açtım ve 20. seviyedeydim, sonra ertesi gün çalmayacaktı! 3 gün boyunca denemeye devam ettim ve hiçbir değişiklik olmadı. Bu yüzden diğer yorumları okudum ve bunun başkalarının da başına geldiğini fark ettim! Bu oyun buna değmez. Başkaları da benzer sorunlar yaşadığı için düşük puan verdim.
güzel
Bana oyun çöktü ekmek kutusundaydı ve şimdi tamamen 1. seviyeye döndüğümü söylüyor Gerçekten üzüldüm ve düzeltmek için her şeyi denedim ve hiçbir şey yok
Cooking My Story: रसोई का खेल आर्केड गेम rkw
Çok güzel🥰🥰
Uygulamam geçen gece çalışmayı tamamen durdurduğu için 5 başlangıçtan bir başlangıca geçti. Her açtığımda anında donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum.
oyunu güncelledim şimdi giremiyorum